Kennismaken

Informatieavond ouder(s)/verzorger(s) groep 8

Ieder jaar in november organiseren we op Praktijkschool Eindhoven een informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) van groep 8 leerlingen. Wij vertellen dan graag over onze school, wie wij zijn, wat wij doen en de ondersteuningsmogelijkheden die wij bieden.

Open Dag

Elk jaar in januari openen wij onze deuren. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen op Praktijkschool Eindhoven. Graag laten we je zien hoe het is bij ons op school. Onze leerlingen, docenten en andere medewerkers staan deze dag ook voor je klaar. Zij vertellen graag over ons onderwijs en welke ondersteuning we kunnen bieden. En ze beantwoorden graag alle vragen.

Minilesjes

Ieder jaar in mei/juni organiseren we op Praktijkschool Eindhoven de mini lesjes voor de leerlingen die aangemeld zijn. Op deze dag kunnen zij ervaren hoe het is om lessen te volgen op Praktijkschool Eindhoven. Ongeveer twee weken van te voren ontvang je hiervoor een uitnodiging.

Kennismakingsmiddag

In juni is er voor de leerlingen die definitief gaan starten in het nieuwe schooljaar een kennismakingsmiddag. Leerlingen maken dan kennis met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor. Ook hiervoor ontvang je van te voren een uitnodiging. Op deze dag is er ook een schoolfotograaf. Dus belangrijk om er deze dag top uit te zien!