werken aan mogelijkheden

Praktijkschool Eindhoven maandag 8 februari dicht i.v.m weersomstandigheden

Beste ouders en verzorgers,

Vandaag is Nederland veranderd in een winterlandschap met als gevolg dat het openbaar vervoer stil lag.

Afgelopen vrijdag 6 februari 2021 werd naar aanleiding van de aankondiging van de weersverwachting van zondag door onze minister-president opgeroepen gevaarlijke situaties op de weg te mijden. Op zondag is hier massaal gehoor aan gegeven. 

De weerssituatie in Nederland is nog niet verbeterd. De wegen zijn glad en er staat nog veel wind. Voor onze school geldt dat veel leerlingen met de fiets of het openbaar vervoer naar school komen. De situatie in het verkeer is nog niet (genoeg) verbeterd.

Daarom hebben we besloten dat morgen (maandag 8 februari) de lessen zoveel mogelijk online gegeven gaan worden. Zo weten we zeker dat onze leerlingen geen risico’s lopen in het verkeer.
Leerlingen komen morgen (maandag 8 februari) dus NIET naar school. Ze volgen zoveel mogelijk online lessen, volgens het rooster. (Zie Magister). Ook voor de leerlingen die normaal gesproken morgen naar het ATC zouden moeten gaan geldt dat het ATC gesloten is morgen.

Ik realiseer me dat dit bericht vrij laat komt. De reden hiervoor is dat we hebben afgewacht hoe de verkeerssituatie zich zou ontwikkelen.

Ik ga ervan uit dat dinsdag de leerlingen weer gewoon naar school kunnen.

  Tot slot
Na alle maatregelen die we hebben moeten treffen vanwege de coronapandemie komt deze situatie er nog extra bovenop. Tegelijkertijd is de plotselinge winter ook een bijzondere situatie, die positieve kanten met zich meebrengt. De witte wereld heeft een bijzonder magie. We hopen dat u en uw kind ook kunnen genieten van de wintertafelen, die de sneeuw ook met zich meebrengt.  

 

Met vriendelijk groet,

L. van Vugt- van de Moosdijk

Directeur

 

Media
  • sneeuw