werken aan mogelijkheden

Wijzigingen in ons onderwijs vanaf donderdag 14 januari

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Tijdens de persconferentie van premier Rutte gisterenavond is bekend geworden dat leerlingen op alle middelbare scholen 1,5m afstand van elkaar moeten houden.
Dit betekent iets voor de organisatie van ons onderwijs. We zullen met aangepaste roosters moeten gaan werken om de 1,5m afstand te kunnen handhaven.

Om zaken goed te regelen hebben we even tijd nodig. Daarom is het volgende besloten:

Voor de onderbouw (leerjaar 1 en 2) geldt: Morgen, 14 januari, komen de leerlingen naar school en volgen gewoon lessen volgens het rooster.

Vrijdag 15 januari komen de leerlingen uit de onderbouw niet naar school.

Voor de bovenbouw geldt: Morgen, 14 januari, komen leerlingen uit 3a, 3b, 3c, 4a, 4b en 5a niet naar school. Vrijdag 15 januari moeten deze leerlingen wél naar school en krijgen ze les volgens het lesrooster.

De arbeidstraining op het ATC gaat ‘gewoon’ door voor leerlingen uit de klassen 4c, 4d, 5b, 5c en 5d. Er zullen verschillend starttijden zijn voor leerlingen op het ATC. Daarover worden ze door de mentoren geïnformeerd.

De (externe)stages van leerlingen uit deze klassen gaan morgen en vrijdag ook gewoon door.

Al deze wijzigingen zijn inmiddels verwerkt in Magister. 

Vanaf maandag 18 januari t/m 12 februari zullen we op school een aangepast lesrooster draaien. Definitieve afspraken hierover (wat dat betekent voor de leerlingen) volgen zo spoedig mogelijk.

Samen gaan we ervoor zorgen dat al onze leerlingen zo goed mogelijk onderwijs krijgen. 

Met vriendelijke groet, 

Liesbeth van Vugt-van de Moosdijk

Directeur 

Media
  • pse