werken aan mogelijkheden

Schoenmaatjes

ACTIE SCHOENMAATJES

De leerlingen, die actief zijn op het ATC, helpen vanaf deze week bij de actie Schoenmaatjes.

De bedoeling van dit project is om een schoenendoos vullen met speelgoed. Deze gevulde schoenendozen worden bij het ATC verzameld en herverdeeld. De dozen zijn bedoeld voor kinderen, die het thuis minder ruim hebben. Twee jaar geleden hebben onze leerlingen ook met veel enthousiasme geholpen bij deze actie.

Informatie kun je vinden op de website van Edukans schoenmaatjes, https://www.edukans.nl/programma/schoenmaatjes/ 

of via de Facebookpagina van Schoenmaatjes Eindhoven

Wij  zouden het leuk vinden, als de leerlingen (en medewerkers) van Praktijkschool Eindhoven ook aan deze actie willen meedoen:

De mentor zal daarom uw zoon of dochter vragen of hij of zij klein speelgoed, dat niet meer wordt gebruikt, mee willen brengen naar school voor deze actie.

Het moet wel passen in een schoenendoos(formaat). Te denken valt aan kleine knuffels, kleurboekjes, schoolspulletjes, kleurpotloden, McDonalds-presentjes, barbiepoppen en ga zo maar door, maar geen batterijen, geen oorlogsspeelgoed, geen leesboekjes, geen snoep of ander etenswaar en geen ‘vloeibaar’ speelgoed (bellenblaas bv.).

Het is natuurlijk niet verplicht, maar we hopen, dat veel leerlingen een bijdrage willen leveren aan deze actie. We hopen u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mocht u vragen hierover hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Praktijkschool Eindhoven